Noe å titte på mens du knasker?

Trening Kunsten å spise proteiner
Om en stor del av dietten din består av proteinshaker du drikker på farten, kan du fort savne noe å tygge på! Tørrfisk er et supert alternativ til deg som vil bygge opp kroppen, og som er nøye med hva du spiser. Naturlig mat som ikke er "foredlet", har gang på gang vist seg å være best for kroppen vår. Ikke så rart kanskje? For deg som også er opptatt av pris, har vi satt sammen denne pakken:


Piratgull Spander tørrfisk på barna!

Gi barna gode kostvaner allerede fra starten av, og introduser fisk på en spennende og morsom måte! Vårt piratgull er laget av ren torsk, og som kjent er fisk stappfullt av proteiner og Omega3, noe både barn og voksne trenger mye av. God fornøyelse!


Hvorfor er det så smart å spise fisk?

Dreier dagen din seg om fitness og kroppsbygging, eller er du en vanlig dødelig som er opptatt av å holde kroppen i god form og ta vare på helsen?

Da vil du sikkert sette pris på å få vite at vi har fått positive meldinger om fiskeproteinets fortreffeligheter fra kroppsbyggere som opplever at de henter seg hurtigere inn etter intensiv trening!

For å bygge muskler er protein ypperlig, men er det forskjell på proteiner? Mens det ofte blir fremhevet at protein er viktig for et sunt kosthold, snakkes det sjelden om hva slags protein som gir best helseeffekt.

En ny studie viser at feks melkeproteinet kasein gir høy grad av fettopphopning i leveren, i motsetning til vegansk soyaprotein og fiskeprotein. Protein fra fisk er en sunnere type protein, og den senker dessuten blodverdiene av kolesterol.

Grete Roede sa nylig at "fisk er godt, også for stoffskiftet! Torsk og andre magre fisker er gode kilder til jod. Jod er et sporstoff som er viktig for skjoldbruskkjertelen og som er med på å regulere forbrenningen i kroppen. Jodmangel er en av årsakene til lavt stoffskifte. Spis derfor mager fisk oftere!"

Noe å tenke på?